jubileum

2019.11.10. 12:48

Megerősítette ötvenéves esküjét a magyarhomorogi házaspár

Ötven esztendeje fogadott örök hűséget a Balogh házaspár.

Ötvenéves házassági évfordulót ünnepelhetett Magyarhomorog: Balogh József és Tarsoly Emma éppen fél évszázada fogadtak egymásnak hűséget. A közelmúltban a régi fogadalmat erősítették meg ünnepélyes keretek között.

Fotó: olvasói felvétel

Az emlékezetes ünnepélyre meghívták a családtagokat, barátokat, ismerősöket. Barabás Károlyné, a település polgármestere egy hangulatos, feldíszített teremben fogadta az ünneplő sereget és csakúgy, mint évtizedekkel ezelőtt, ismét összeadta őket, megerősítve akkori fogadalmukat. Répási István helyi református lelkész ugyancsak köszöntötte a párt, és Isten áldását kérte rájuk, jó egészséget és boldogságot kívánva nekik. Természetesen a karikagyűrű sem maradhatott el a karikagyűrű, mely emlékezteti őket erre a fontos eseményre. Végül a megjelentek köszöntése, a virágok és ajándékok átadása következett. Mindenki jól érezte magát, ezzel is örömet szerezve a Baloghné Tarsoly Emma és Balogh József ünneplő párnak.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!