Életstílus

2017.01.15. 17:42

Illusztrációkon, hogyan fest a mi generációnk, ha megöregszik

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - El tudja képzelni, milyen lesz az élete, amikor megöregszik? Megmutatjuk, egy illusztrátor hogyan gondolja, és van benne ráció.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - El tudja képzelni, milyen lesz az élete, amikor megöregszik? Megmutatjuk, egy illusztrátor hogyan gondolja, és van benne ráció.

Nézz magadra! Nincs piercinged, se tetoválásod. Képzeld el, hogy fogsz kinézni, amikor megöregszel.

Siessetek, máskülönben el fogunk késni a nagymamától. Nagyszerű!

A nagyi majd rendel nekünk pizzát azzal az appal, amit használ.

Megyünk egy kört?

Papa, nézd mit találtam a garázsban. Mi ez?

Kapcsold be a számítógépet, fiam. Megmutatom neked minden idők legjobb játékát.

De ez a fényes, kerek dolog nem megy a számítógépembe.

Az Instagram oldalunk 2060-ban

A Facebook oldalunk 2060-ban


Jean Jullien egy híres francia illusztrátor, kedvenc témája pedig az, hogyan hálózza be mindennapi életünket a technika fejlődése és hogyan változik a valódi kapcsolat az emberek között. Na de nézzük, hogyan lát ő minket, illetve mi saját magunkat.

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Emlékszik még, mitől rettegett leginkább gyerekként? És most, mitől fél? Dave Mercier megmutatja, mitől féltünk egykor, és felnőttként.

 

Kétféle ember létezik. Az egyik, aki mindenben a rosszat látja és lehúz, a másik pedig aki a leglehetetlenebb szituációban is megtalálja a jót és segít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!