Életstílus

2016.10.12. 17:58

Zseniális praktikák: nem is gondolná, mi mindenre jó a hintőpor!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ki mondta, hogy a hintőpor csak a kisbabák számára készült? Elképesztő trükköket mutatunk, amelyeket biztosan ki fog próbálni. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ki mondta, hogy a hintőpor csak a kisbabák számára készült? Elképesztő trükköket mutatunk, amelyeket biztosan ki fog próbálni. 

A szempillára

Miután felvitt a szempilláira egy réteg spirált, tegyen rá hintőport, majd ismét fesse át a szálakat. Nem csak hosszabbnak, de dúsabbnak is fognak tűnni a szempillái.

A nyakláncra

Összebogozódott az ékszere? Tegyen rá egy kevés hintőport és az ujjaival dörzsölje át. Meglátja, könnyedén sikerül kibogoznia a nyakláncot.

Sampon

Biztosan előfordult már, hogy a haja zsíros volt, de nem volt ideje megmosni. Ekkor jön képbe a hintőpor. Szórjon egy kicsit a tenyerébe és dörzsölje bele a hajába, majd egyszerűen fésülje át.

Foltra

Ha olajos, vagy zsíros szennyeződés érte a ruháját, amit sehogy nem tud eltávolítani, tegyen rá hintőport és hagyja rajta körülbelül egy órán át, majd mossa ki a ruhát. A foltnak nyoma sem lesz.

Cipőre, lábra

A hintőpor könnyedén eltávolítja a homokszemeket nem csak a lábáról, de a cipője talpáról is.

Felfrissíti a lepedőt

Ha egy kevés hintőport szór a lepedőjére, nem csak könnyebben fog tudni aludni, de az anyag is felfrissül.

Bőrre

A bőrből készült ruháit könnyedén megújíthatja, ha átdörzsöli egy kis hintőporral.

Állatszőrre

Ha nincs ideje megfürdetni a kutyát, dörzsöljön a szőrébe hintőport. Viszont vigyázni kell arra, hogy elkerüljük az állat szemeit és orrát.

Gyantázáshoz

A gyantázandó felületet szórja be hintőporral, így a gyanta könnyebben beletapad és a művelet kevésbé lesz fájdalmas.

Semlegesíti a vizelet szagát

Ha kedvence odapisilt az ajtó elé, vagy a kedvenc bútorára miután letakarította, szórja be hintőporral és megszűnnek a kellemetlen szagok.


A fogkrém hihetetlen termék, nem csupán a fogak ápolásában van jelentős szerepe de rengeteg más mindenre is megoldást nyújthat. Nézzük, mire használhatjuk.

 

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A tavaszi verőfényes napsütésben a fekete ruhát imádó lányok is elcsábulnak, és – micsoda szentségtörés – színes darabok után nyúlnak a boltokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!