Életstílus

2016.06.26. 16:00

Hogyan válasszunk megfelelő fürdőruhát?

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nyaralások elengedhetetlen kelléke egy trendi bikini.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nyaralások elengedhetetlen kelléke egy trendi bikini.

Készüljünk idén nyáron az alkatunknak, karakterünknek megfelelő fürdőruhával. Az egyrészesek mellett idén nem maradhatnak el a mintás darabok, legyen szó akár feltűnő virágokról vagy csíkokról, a rojtok és fodrok pedig igazán feldobják a strandszettünket, ha jól használjuk őket.

A dögös egyrészesek

A kerekdedebb hölgyek imádni fogják a sikkes egybe részeseket. Idén a különleges kivágások még izgalmasabbá teszik outfit-ünket, amely persze amellett, hogy játékos, nagyon praktikus is. Segít a nem kívánatos részeket elfedni és az előnyös pontokat kihangsúlyozni, hogy igazi dívának érezhessük magunkat A megfelelő kivágás a sportos alkatúaknak is szép ívet ad, míg az alacsonyabbakat optikailag nyújtja. Ha egy mintás maxiszoknyával vesszük fel, kész is a szettünk egy hajókirándulásra vagy egy vízparti rendezvényre.

Etno- és trópusi hangulat

A nyári színes kavalkádhoz mintás fürdőruha dukál. Az apró etno-mintákkal díszített darabok jól állnak azoknak is, akiken egy kis plusz van, egy feltűnő, flamingó-, papagáj- vagy pálmafamintás felső pedig tökéletes választás lehet a körte alakú hölgyeknek, mert kihangsúlyozza a dekoltázst. Azok is bátran kísérletezhetnek, akik nem rendelkeznek kerek formákkal, egy színes, mintás darab ugyanis nagyobbnak, feltűnőbbnek mutatja az adott testtájat. A Fashion Days stylistjai azt tanácsolják, hogy a szetted többi része ne legyen túlzottan mintás, de egy csíkos kendő vagy strandtáska tökéletes választás lehet bikinid mellé.

Csíkos

Ha már minták, nem maradhatnak ki a csíkok sem. Általánosan elterjedt, hogy a keresztbe csíkozás szélesít, de bátran hordhatják a teltebb idomokkal rendelkezők is, ha például a mellrésznél világosabb, deréknál karcsúsító, sötétebb csíkozásról van szó. A széles csíkozású fürdőruhában az alacsony nők még alacsonyabbnak tűnhetnek, így jobb, ha a keskenyebbeket részesítik előnyben.

Rojtos és fodros

A dekoltázsban kevésbé erős nők örömére az 1970-es évek rojtjai és fodrai még mindig hódítanak. Legyen akár bohém vagy romantikus darab, egy fodros felsőrész nőies formákat kölcsönöz viselőjének.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!