Életstílus

2016.05.02. 13:25

A férfiak nagyobbnak gondolják az ideális pénisz hosszát, mint a nők

A nemek nem csak az ideális, de az átlagos fallosz hosszát is különböző értékekben határozták meg. 

A nemek nem csak az ideális, de az átlagos fallosz hosszát is különböző értékekben határozták meg. A kutatók szerte a világon, ezer embert, férfiakat és nőket egyaránt megkérdeztek arról, hogy mekkora az ideális méretű fallosz hossza. Az eredmény pedig igazán meglepő lett, ugyanis a férfiak túlbecsülték ezt az értéket. Az erősebbik nem képviselői ugyanis ezt 16,6 centiméterben határozták meg, ezzel szemben a nők szerint az ideális méret 15,8 centiméter hosszú.

Ugyanakkor nem csak az ideális, de az átlagos pénisz hosszát tekintve is különböző értékeket jelöltek meg a nemek. A nők 13,8 centiméterben, míg a férfiak 14,1 centiméterben határozták meg erekciós állapotban a fallosz hosszát. Viszont az eredmények szerint az átlagos pénisz hossza merev állapotban 13,2 centiméter körül mozog.

A kutatás során megkérdezett férfiak 44,5 %-a elégedett a méreteivel, 14% pedig nem csupán elégedett, hanem különösen elégedett a fallosza méretével. 29,5 % viszont se nem elégedett, se pedig nem aggódik mérete miatt, 10,3 % viszont aggódik a mérete miatt, 1,7% viszont különösen aggódik a fallosza hossza miatt.

A megkérdezett nők 67,4%-a úgy nyilatkozott, hogy a pénisz mérete valamennyire fontos, 11,2% tartja igazán fontosnak, 21,4% pedig úgy véli, hogy nem a fallosz hossza a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!