Életstílus

2016.03.03. 14:59

13 mítosz a testről, amit a gyerekek gondoltak - Patakokban fog folyni a könnyed a nevetéstől

"Gyerekkoromban azt hittem, hogy a pénisz, a foghoz hasonlóan vált és a fiúknak leesik a péniszük amikor nagyok lesznek és egy felnőtt méretű nő a helyére."

"Gyerekkoromban azt hittem, hogy a pénisz, a foghoz hasonlóan vált és a fiúknak leesik a péniszük amikor nagyok lesznek és egy felnőtt méretű nő a helyére."A BuzzFeed arra kérte a felhasználóit, hogy írják meg milyen bizarr dolgokat hittek gyerekként a test működéséről. A következő válaszok érkeztek:

1. "Gyerekkoromban azt gondoltam, hogy a menstruációs vér kék színű. Talán azért, mert az egészségügyi betétek reklámjaiban kék színű folyadékkal szimbolizálták a vért."

2. "Egy lány azt mondta nekem az általános iskolában, hogy ha úgy alszom el, hogy a pólóm alá teszem a párnámat, akkor terhes lehetek. Utána már attól is féltem, ha mellettem volt a párna."

3. "Amikor gyerek voltam rendszeresen piszkáltam a köldökömet. Anyukám azt mondta, hogy egyszer ki fog nyílni ott a hasam és berángatja a kezem, ami így örökre a gyomromban marad."

4. "Gyerekként azt gondoltam, hogy a bordáim valójában garnélák, akik védelmezik a szívem."

5. "A szüleim azt mondták, hogy ha lenyelem a rágót, akkor egy rágógumi-fa nő bennem. Elképzeltem, ahogy a fa fejlődik a testemben..."


Forrás: BuzzFeed


6. "Azt hittem, hogy a pénisz a köldökből nő ki és csak akkor, amikor a fiúk pisilni mennek. Úgy véltem, utána visszahúzódik a köldökbe."

7. "Anyukám azt mondta, hogy amikor hazudok akkor egy fekete lyuk keletkezik a szívemen és ha sokat hazudok, akkor annyi lyuk lesz rajta, hogy meghalok. Morbid."

8. "Mindig göndör hajat szerettem volna, a nagymamám pedig azt mondta, hogy ha megeszem a kenyér héját, göndör lesz. Csak később jöttem rá, hogy ez nem igaz."

9. "Amikor szomorú voltam mert valaki megbántott, akkor éreztem, ahogy a csontok összetörnek a szívemben."

10. "Azt gondoltam, hogy a nőknek elég arra gondolniuk, hogy gyereket akarnak és ettől állapotosok lesznek."

11. "Gyerekkoromban azt hittem, hogy a pénisz, a foghoz hasonlóan vált és a fiúknak leesik a péniszük amikor felnőnek és egy felnőtt méretű nő a helyére."


Forrás: BuzzFeed


12. "Azt képzeltem, hogy a gyomromban három kígyó él, amikor ettem, akkor pedig tulajdonképpen őket etettem. Amikor pedig korgott a gyomrom, akkor azt gondoltam, hogy mozognak."

13. "A nővérem azt mondta, hogy kis emberek élnek a köldökömben, akik előmásznak amikor alszom. Rettentően féltem a köldökömtől."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!