Életstílus

2008.05.02. 18:11

Árulkodó pasi-kezek

<p>Valljuk be, a nők - akármit is gondolnak az urak - a férfiak arcát és kezét nézik meg először. De vajon miről árulkodik számukra a férfi keze? Erre kerestük a választ!</p>

Akkor vágjunk bele: lássuk, mit mond a kiválasztott (kiválasztandó) hím keze!

Nem enyhe és nem is dús, "ideális" kézfej-szőrzet:

Ez az arany középút minden értelemben. Ha annyira szőrös a kézfej, hogy alatta a bőr látszik, akkor gratulálunk a szemfüles hölgynek, aki rátalált: az ideális férfiról van szó.

Minden nő álma, hiszen megvan benne a férias határozottság, tud felelősséget vállalni és dönteni, sőt, a testi élvezetekben is rendelkezik önkontrollal.Ő az, aki erőteljes és gyengéd tud lenni egyszerre, mindig figyelembe veszi a partnerét. Ha a kézfejen a szőr puhább, akkor kifejezetten értelmiségi beállítottságú férfiről van szó, aki a kultúra szerelmese és mindig megőrzi udvariasságát.

Vékony szálú, szinte szőrtelen kézfej:

A nőknél ez egy áldásos állapot, ám az ellenkező nemnél nem valami jó jel. Ebből a férfiból hiányzik a határozottság, és előtérbe kerülnek nála nőies tulajdonságok. Az ilyen hím valószínűleg egy olyan nő mellett fog lehorgonyozni, akit nem zavar, ha ő tartja kezében a gyeplőt ("csupaszkezű" párjától nem is várhatná el, hogy valaha átvegye az irányítást, mert erre szinte teljesen képtelen).

Nagyobb baj ennél azonban az, hogy bátortalansága mellett sunyi is lehet, és ő bizony nem tud fizikai munkát végezni!

Erősen szőrös pasi-kézfej:

Míg a csupaszok a férfiassági fokmérő alsó határához közelítenek, addig a dús szőrzettel megáldott hímek a felső korlátot döngetik! Kiválóan alkalmasak a szekrények cipelésre vagy épp a kilós bevásárlószatyrok emelgetésére, de ennél sokkal több jót ne várjunk tőlük! Ezek a fizikai erejük teljében lévő férfiak öntörvényűek és agresszívek, hiszen túlteng bennük a tesztoszteron.

Előnyben részesítenek minden testi kielégülést, így mértéktelenül tudnak enni és a szexben is nagy az étvágyuk.

Ez azoknak a nőknek ez nem jelent sok jót, akik kedvelik a hosszú előjátékot és gyengédséget várnak el a partnerüktől, mert minderre nem is számíthatnak a "bozontos" úrtól.


· Nézze meg Paris Hilton szexőrült kutyáját!

Kapcsolódó cikkek:

  • A nők és a férfiak erogén zónái
    Íme egy összeállítás a férfiak és a nők érzékeny pontjairól!

  • Hogyan rontható el az első randi?
    A randizás nem könnyű műfaj, pláne nem egy első randi. Mit vegyek fel, milyen legyen a sminkem, hogyan viselkedjem. Nem is olyan nehéz elrontani egy ígéretes estét.

  • Zavarba ejtő szex-helyzetek
    Senki sem szereti, ha oldalba vágják szex közben. Az emberek ugyanis szeretik, ha úgy jelenhetnek meg a másik előtt, mint akik tisztában vannak azzal, hogy mit csinálnak. A váratlant pedig szeretik egy kis jóindulattal kezelni.

Forrás: netbulvar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!