Egyperces

2008.06.24. 13:20

Te is lehetsz önkéntes!

<p>Nyíregyháza - Tovább folytatódik az Állatbarát Alapítvány kampánya, amely során olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik szívesen foglalkoznának szabadidejükben állatokkal, állatvédelemmel.</p>

Az önkéntes programba bárki bekapcsolódhat kortól és szakképzettségtől függetlenül, hiszen mindenki számára megtalálják azokat a feladatokat, amelyeket szívesen végeznek.

Az önkéntesség egy kölcsönös folyamat, amely nemcsak a civil szervezetek számára fontos, hanem az önkéntesek is csak nyernek vele. Új ismeretek birtokába kerülnek, megtanulnak önállóan, vagy egy csapat részeként hatékonyan dolgozni, munkatapasztalatra tesznek szert, új barátokat szereznek, kellemesen és hasznosan tölthetik el a szabadidejüket.

Az Állatbarát Alapítvány munkatársai szívesen fogadják nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek, akár nyugdíjasok jelentkezését is, akik szabadidejüket, meglévő szaktudásukat felajánlva bekapcsolódhatnak az állatvédők izgalmas és sokrétű munkájába.

Ha valaki jelentkezni szeretne a programba, vagy bővebb információra van szüksége, keresse az Állatbarát Alapítvány munkatársait, akik szívesen tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogyan csatlakozhatnak a szervezethez. Érdeklődni lehet minden nap személyesen 8-16 között a Csatorna u. 2. sz alatti Állatotthonban, telefonon a 42/727-736-os telefonszámon, vagy e-mailben az [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!