DVSE

2018.02.26. 09:28

DVSE: kezdődhet az örömjáték

Debrecen - Az Eger ellen vág bele a küzdelmekbe a felsőházban a DVSE csapata.

Debrecen - Az Eger ellen vág bele a küzdelmekbe a felsőházban a DVSE csapata.

Végül úgy alakult, hogy nem hazai pályán, hanem a Bitskey Aladár uszodában küzd meg Komlósi Péter alakulata hétfőn 20 órától az Egerrel. Ezzel a derbivel indul a debreceniek számára a férfi vízilabda OB I. középszakasza. Mint ismert, a cívisvárosiak hatalmas izgalmak közepette harcolták ki a lehetőséget, hogy a felsőházban folytathassák a küzdelmeket.

A gárdák magukkal vitték a pontjaikat, a DVSE tizenhét egységet gyűjtött eddig, míg az egriek negyvenet. A Heves megyeiek a B csoportban szerepeltek, melyet meg is nyertek, egyszer sem kaptak ki, egy döntetlenjük mellett tizenháromszor győztek. Egyáltalán nem vár könnyű feladat a hajdú-bihariakra, sőt. Az Eger színeiben pólózik például Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám és Hárai Balázs, a kapujukat pedig a korábban Debrecenben vízilabdázó Braniszlav Mitrovics védi, akinek képességeit senkinek sem kell bemutatni.

Lapunknak nyilatkozva korábban Szőke Szabolcs, a debreceniek játékosa úgy fogalmazott, azzal, hogy bejutottak a felsőházba, lekerült róluk a teher, és innentől kezdve felszabadultan játszhatnak, megmutathatják, valójában mire is képesek. Ezúttal talán a tisztes helytállás lehet a cél.

HBN


[related-post post_id="3775349"]

[related-post post_id="3774734"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!