Több lakást is eláztatott egy törött cső a Sinai Miklós utcában

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – A Kassai úton az étel égett le, Hosszúpályiban autó lángolt teljes terjedelmében szerdán. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Délelőtt a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a debreceni Szeremlei utcába. Az egyik lakásba kellett bejutniuk, mert az ott élő ember nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. Az egység dugólétrán át az erkélyen jutott be a lakásba. Az ott tartózkodót a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy idős ember rosszul lett lakásában, és nem tudta kinyitni az ajtót a debreceni Petőfi téren. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az ajtót felfeszítették, és a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Leégett az étel délután Debrecenben, a Kassai úton egy földszinti lakásban. A füsttel telítődött lakást és lépcsőházat a tűzoltók átszellőztették. Az eset során nem sérült meg senki sem.

Debrecenben, a Sinai Miklós utcában egy emeletes házban eltört egy cső a falban, és több lakást eláztatott. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a lakásokat. A hőszolgáltató az épületben a fűtést kizárta és kijavította.

Késő délután Hosszúpályiban, a 4808-as számú úton egy személygépkocsi kigyulladt, és teljes terjedelmében lángolt. A létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Az autó vezetője időben el tudta hagyni az járművet, így nem sérült meg.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hosszúpályi - A vezetője idejében kiszállt, nem sérült meg - olvasható a katasztrófavédelem oldalán. Kigyulladt egy személyautó Hosszúpályi közelében, a Pocsaj felé vezető úton. A jármű teljes terjedelmében égett, amikor a létavértesi önkormányzati tűzoltók a helyszínre érkeztek - áll a közlemény...Derecske.
HAON.HU


hirdetés