Étel kapott oda a koliszobában, egy óvodában faágak hasadtak le

Étel kapott oda a koliszobában, egy óvodában faágak hasadtak le
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Mozgalmas napjuk volt szerdán a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szerda reggel Debrecenben, a Bethlen utcában egy tízméteres fa veszélyesen megdőlt, a közúti- és a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetet tolólétrával a fát eltávolították.

Nyolcszáz négyzetméteres területen fenyőerdő ágai és az avar kapott lángra tegnap reggel Újlétán, az Ady Endre utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Debrecenben, az Arany János téren, egy óvoda udvarán egy fa több ága lehasadt. Az ágak a gyerekeket veszélyeztették, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység gépezetes tolólétra segítségével távolította el a faágakat.

Kollégiumi szobában leégett az étel tegnap délelőtt Debrecenben, a Móricz Zsigmond körtéren. Az ott lévők a villanytűzhelyről az ételt lehúzták, a tűzoltók pedig átszellőztették az épületet.

Tegnap délután árokba hajtott Földesen egy kisteherautó. A jármű egy utánfutót vontatott, amelyen tartályokat és egy autót szállított. A kisteherautó az árokba hajtott, míg az utánfutó az útpadkán állt meg.

ba33Fotó: Matey István

A püspökladányi tűzoltók áramtalanították a kocsit. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi mobil labor szakemberei megállapították, hogy a tartályok üresek és nem tartoznak az ADR hatálya alá, szállításukra nem vonatkoznak speciális szabályok. A balesetben nem sérült meg senki.

Sárándon, a Kossuth utcában egy kisméretű fa építmény kigyulladt. A helyszínen tartózkodó rendőrök eloltották a tüzet, a debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat végezték el egy vízsugárral.

Létavértesen, a Szabadság utcában egy lakóház udvarán ruhaneműk és szőnyegek égtek tegnap késő este. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Földes - Árokba csapódott egy autószállító kisteherautó a 42-es főúton szerda délután Földes térségében. A járműszerelvény vezetője későn észlelt egy defekt miatt veszteglő kamiont, így a becsapódást elkerülve inkább félrerántotta a kormányt. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőrség...Derecske.
HAON.HU


hirdetés