Tehergépkocsival ütöttek el egy 76 éves asszonyt Debrecenben

By Péter Kasza
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a lakosság segítségét közlekedési baleset ügyében.

2010. 06. 26-án 12:24 körüli időben 61 éves férfi az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett Debrecen Baross Gábor utcán a Faraktár u. felől a Czeglédi u. irányába, a Baross u. Czeglédi u. kereszteződésében balra kívánt kanyarodni. A kanyarodás végrehajtása során a kékesszürke színű Zsuk típusú platós tehergépkocsival elütötte a neki balról jobbra áthaladni szándékozó, világos ruházatban lévő 76 éves gyalogos asszonyt. A baleset során a gyalogos 8 napon túli súlyos sérülést szenvedett.

Szemtanúkat keresnek

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a baleset idejében az adott útszakaszon jártak és észlelték a balesetet, illetve akik érdemleges információval tudnak szolgálni a baleset körülményeiről.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám “D” épület I/3. sz. hivatali helyiségében ) illetve telefonon munkaidőben az 52/516-400/25-30-as melléken, vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es  segélyhívókon.

 A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!Debrecen.
HAON.HU


hirdetés