Repült a borosüveg a karácsonyi vásárban – Garázdákat állított elő a rendőrség

A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Ketten kötöttek bele egy biztonsági őrbe szerda éjjel.

Egy biztonsági cég alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre december 6-án 22 óra 50 perc körül arról, hogy a debreceni karácsonyi vásár területén két férfi zavarja az árusokat, nem hagyják, hogy a standjaikat bezárják. A biztonsági őr felszólította a két garázdát, hogy fejezzék be megbotránkoztató magatartásukat. A férfiak ezt követően elkezdtek kiabálni az őrrel, egyikük felé dobott egy borosüveget és azzal fenyegette meg őt, hogy megszúrja. A biztonsági őr védekezett és értesítette az esetről a rendőröket.

A debreceni járőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, majd a rendőrkapitányságra előállították a 44 éves budapesti és az 51 éves helyi lakost. A Debreceni Rendőrkapitányság ellenük garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Police.hu
Debrecen - A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak a két fiatalkorúval szemben. Egy közterület-felügyelő tett bejelentést a rendőrségre december 4-én 17 óra körül arról, hogy Debrecen, Kossuth téren két fiatal a karácsonyi vásár területén felállított óriáskerékre felült és azon másokat megb...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés