Repülj velem Rióba! – Olimpiai fotókiállítás Debrecenben

Akt.:
Repülj velem Rióba! – Olimpiai fotókiállítás Debrecenben
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Fotóriporterünk, Derencsényi István bő két hétig testközelből kísérte végig a 2016-os riói olimpia eseményeit, kitartó munkájának gyümölcse pedig többek között az az interaktív kiállítás, amely január 14-én, szombaton nyílik a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában.

A Debreceni Egyetem és a Siker Alapítvány közös rendezésében megvalósuló tárlaton az érdeklődök új szemszögből kaphatják vissza az olimpiai sikereket és kudarcokat, a sportesemény legszebb megörökített pillanatait. Mindezt az élményt a kiállítás különleges elemei, az LCD-óriáskivetítő, valamint a nagy felbontású, növekvő méretű és háromdimenziós kijelzők csak tovább gyarapítják.

A tárlatot Szabó Tünde sportért felelős álamtitkár nyitja meg szombaton 10 órakor, és a látogatók egészen február 10-ig 8 és 17 óra között tekinthetik meg a Dóczy József utca 7. szám alatt a Sporttudományi Oktatóközpontban.Varázslatos képeken a riói olimpia: egy debreceni fotóriporter naplója

Rio de Janeiro – Fotóriporterünk testközelből élte át az olimpia legelképesztőbb pillanatait, és számos pazar fotóval örvendeztetett meg minket a riói ötkarikás játékok ideje alatt. Ezeket gyűjtöttük most egybe olvasóinknak. Lássuk, milyen volt a XXXI. nyári olimpiai játékok Derencsényi István kameráján keresztül!Hajnali három előtt még egyszer sem kerültem ágyba

Rio de Janeiro – A Napló fotóriportere több világeseményen részt vett már, de olimpián most először. Három kérdés, három válasz: Derencsényi István felel kérdéseinkre.

 A kitartás a sportfotós alaperénye

Debrecen – Ugyan sporteseményeken fotóz, de zsánerképeket is készít, amelyeken az érzelmek dominálnak. Interjú Derencsényi István fotóriporterrel.

 2016 Derencsényi István szemével

Debrecen – Kiválogattuk fotóriportereink 2016-os munkájának gyöngyszemeit, visszatekintő sorozatunkban ezúttal Derencsényi István lencséjén keresztül emlékezünk az elmúlt esztendőre.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés