Jó ötletnek tartják a debreceni éjszakai járatokat

Jó ötletnek tartják a debreceni éjszakai járatokat
© Illusztráció: AFP
Debrecen – Elindultak az éjszakai járatok, így arra voltunk kíváncsiak, mennyire volt rá szükség a cívisvárosiak szerint.

berki-jozsef-fotok-matey-istvan-1Berki József, kőműves

Ritkán járok a városban, de a lányom elég gyakran szokott jönni. Neki ez nagy segítség lehet. Ha este vidéki busszal szeretne hazamenni, akkor ezzel kényelmesebben elérheti.

antal-tibor-1Antal Tibor, egyetemi hallgató

Akik buliznak vagy úgy dolgoznak, hogy a munkaidejük hajnali időpontban ér véget, azoknak ez nagy ajándék lesz. Csak azt sajnálom, hogy távolsági járatok nem indulnak éjszaka.

kovacs-sandor-3Kovács Sándor, növénytermesztő gépész

Jó, hogy van egy ilyen kezdeményezés. Ha a városban olyan programokat terveznek, mint például egy esti tűzijáték, akkor késő esti időpontban is kényelmesen haza tudunk majd menni.

silye-dora-1Silye Dóra, egyetemi hallgató

A lányok az éjjel folyamán sokkal biztonságosabban haza tudnak majd jutni. Eddig taxival oldottam meg, ha este szerettem volna közlekedni, de ez nem volt egy olcsó megoldás sajnos.

HBN | Fotók: Matey István


Debrecen - Többen kérik, hogy más irányokba is közlekedjenek az új járatok. Egyelőre szinte csak pozitív vélemények olvashatók a legnagyobb internetes közösségi oldalon azzal kapcsolatban, hogy a mögöttünk hagyott hétvégén hosszú köröket teljesítő éjszakai buszok indultak Debrecenben. Ahogy koráb...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés