HAON-ELŐ – Videoton FC vs. DVSC 1-0 (0-0)

Akt.:
HAON-ELŐ – Videoton FC vs. DVSC 1-0 (0-0)
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 5. fordulójában a Debreceni VSC csapatát a Videoton FC együttese fogadta szombaton 20.30-tól a Puskás Akadémia Pancho Arénájában. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 5. forduló

Videoton FC vs. Debreceni VSC

1 – 0 (0 – 0)


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. Ferencváros mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 5. forduló

Videoton FC vs. Debreceni VSC

1 – 0 (0 – 0)

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna, 1929 néző. V.: Kassai V. (Pintér Cs., Molnár A.).


Videoton FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Suljic, Pátkai, Varga, Hadzic – Scsepovics, Lazovics. Vezetőedző: Nikolic Marko

Debreceni VSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Könyves – Holman – Tabakovic. Vezetőedző: Herczeg András.


Gólszerző: Lazovics (1-0) a 97. percben.

Sárga lap: Kinyik a 3., Könyves a 19., Filip a 40., Jovanovic a 74., Fiola a 83., Tőzsér a 84., Szatmári a 93., Nagy S. a 95. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Varga helyett Marics a 60., Tabakovic helyett Mengolo a 77., Holman helyett Mészáros a 90., Könyves helyett Csősz a 96. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVSC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A vezetőedző, Herczeg András szerint adott esetben a döntetlen is jó lehet a Videoton ellen. A szezon egyik legnehezebbnek ígérkező mérkőzése vár a DVSC-re az OTP Bank Liga 5. fordulójában, a cívisvárosiak a bombaerős Videoton vendégeként lépnek pályára szombaton 18 órakor (élőben: www...

Fotó: Molnár Péter
Debrecen - A középpályást egy évre veheti kölcsön a DVSC a Videotontól. Úgy tűnik, egy régi ismerőssel erősödhet a DVSC futballcsapata. Sajtóinformációk szerint az egyszeres válogatott középpályás, Bódi Ádám visszatérhet a Lokiba. A huszonhat esztendős labdarúgó tavaly igazolt a Videotonhoz, háro...

A fiatal támadó, Miha Vidmar több mint egy hónapot volt próbajátékon Debrecenben
Debrecen - A debreceniek húzóembere megsérült, minimum hat hétig nem lesz bevethető. A dvsc.hu, a Loki hivatalos honlapja arról számol be, hogy sajnos meg kellett műteni a DVSC egyik legjobb formában lévő játékosát, Sós Bencét, mivel ciszta alakult ki a térdében, illetve a lábában beszakadt egy p...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Debrecen.
HAON.HU


hirdetés