Debrecen-Józsa hírei

2019.02.08. 11:37

Mozi készült Józsán

Debrecen–Józsa - A végéhez közelednek a VaVi stúdió által készülő Sodrásban című film utómunkálatai.

Debrecen–Józsa - A végéhez közelednek a VaVi stúdió által készülő Sodrásban című film utómunkálatai.

A film a pénzhajhászás veszélyeiről és következményeiről szól. Főbb szerepeit Huba Mihály, Szarka Margit, Szentesi Edina és Takács György alakítja, a zenét Koroknai János komponálja, a filmet Varga József rendezte. A felvételeket debreceni és józsai helyszíneken vették fel. A Vavi stúdió korábban készített filmjei már több hazai és nemzetközi filmfesztiválon nyertek díjakat.

– Nem könnyű filmet létrehozni, de amikor elkészül, az katarzis élmény! – nyilatkozta korábban a Naplónak a rendező. A debreceni VaVi Stúdió alapítója, Varga József, 3D technikában és vágásban jártas fiával együtt több országosan elismert kisfilmet, oktatóvideót és referenciafilmet tudhat magáénak. A stúdió korábbi filmjeit vetítették a Duna Televízión, valamint egyéb hazai és külföldi televíziós csatornákon is, öregbítve Debrecen hírnevét. A stúdió jelenleg Debrecenben élő írók és költők műveinek megfilmesítésével foglalkozik.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!