Szépségverseny

2019.08.08. 11:49

Koronaesélyes egy debreceni lány a Miss Balatonon

Még pár nap és kiderül, ki lesz 2019-ben a Miss Balaton királynője.

Fotó: Ajkai Dávid

A 12 döntős szépség – köztük a debreceni Lakatos Annabella – már gőzerővel készül az augusztus 17-i fináléra, ám mielőtt a zsűrinek is megmutatnák magukat, egy gyönyörű fotósorozatban mutatkoznak be a nagyközönség előtt.

A Miss Balaton 2019 döntőbe jutott 12 versenyzője egy igazi golfparadicsomban, a Zala Springs Golf Resort festői környezetében állt modellt Ajkai Dávid kamerája előtt. Az már biztos, hogy a zsűrinek nem lesz könnyű dolga augusztus 17-én, amikor a lányok közül kiválasztják a királynőt és az udvarhölgyeket.

A döntős szépségek a véghajrában minden pillanatot megragadnak, hogy maximálisan felkészüljenek a nagy napra, de természetesen ezúttal is velük tartanak mentoraik és tanácsadóik. Többek között Horváth Éva és Lipcsei Betta is ott lesz a finálét megelőző egyhetes felkészítő táborban, hogy a segítsenek a versenyzőknek legjobb formájukat hozni a közelgő döntőn – olvasható a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

A döntős versenyzők névsora

Balogh Eleni, Kármán Dalma, Kővágó Dóra, Kulin Brigitta, Lakatos Annabella, Lőrincz Anna, Mészáros Petra, Molnár-Kovács Kata, Németh Mónika, Parragh Dóra, Pető Laura, Sipos Dorottya

A borítóképen: Lakatos Annabella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!