Debrecen hírei

2019.01.30. 13:05

Rajzpályázatot hirdet a regionális vízszolgáltató

Debrecen - A tiszamenti vízszolgáltató általános iskolás gyerekeknek hirdet rajzpályázatot kabalafigurájának megalkotása céljából.

Debrecen - A tiszamenti vízszolgáltató általános iskolás gyerekeknek hirdet rajzpályázatot kabalafigurájának megalkotása céljából.

A pályázat célja, hogy a gyerekek megalkossák és elnevezzék a regionális vízszolgáltató zrt. kabalafiguráját. A legkreatívabb rajz szereplője háromdimenziós formát kap, vagyis a társaság plüss formájában elkészíti és jelképévé választja. A felhívás az általános iskolás korú diákoknak szól. A pályázat győztesét értékes ajándékutalvánnyal jutalmazzák, valamint ünnepélyes keretek között megkapja az általa megálmodott kabalát plüss formában.

A pályázat benyújtása

A rajz hátoldalán szerepeljen: a neved, az életkorod, az iskolád neve és az értesítési címetek (szülő neve, telefonszáma és/vagy e-mail címe).

Alkotásodat postán küldd el!

Postacím: TRV Zrt. 5000 Szolnok, Kossuth L. út 5.

A borítékra ne felejtsd el ráírni: TRV kabala

Határidő: 2019. február 25. – A rajzodat legkésőbb ezen a napon kell feladni postára! A nyertest az általa megadott elérhetőségen értesítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!