Debrecen hírei

2019.01.07. 17:59

A tanulság: nem tudni, miből tanulhatunk

Debrecen - Jó hangulatban telt a nyugdíjasok újévköszöntő összejövetele.

Debrecen - Jó hangulatban telt a nyugdíjasok újévköszöntő összejövetele.

Ünnepi műsorral köszöntötték az újévet a Debreceni Nyugdíjas Klub tagjai hétfőn délután a Belvárosi Közösségi Ház pódiumtermében.

Láthatóan jól összeszokott társaság gyűlt össze a Kossuth utcai épületben, beszélgetés, nevetgélés zaja töltötte be a folyosókat, a nyugdíjasok pótszilveszterüket szervezték, fürdőjegyet osztottak, decemberi élményeikről meséltek egymásnak. Az ünnepség bevezetőjeként Nagy Barna, a klub elnöke kívánt jó egészséget. Pál Albert egy verssel köszöntötte az új évet, majd a figyelmes közönség érdekes szilveszteri és újévi szokásokról hallhatott egy összefoglalót.

Nagy sikert aratott a svájci módi, amely szerint éjfélkor 12 korsó sört kell meginni ahhoz, hogy a következő év szerencsés legyen. Élénk derültség fogadta a Kocsis Judit által előadott, az internetről is ismerhető „A pap és a fél citrom esete” című történetet is, majd Báthory Attila műsorát tekinthették meg a megjelentek.

PtkI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!