Debrecen hírei

2018.12.13. 09:02

Sok dolga akadt a hatóságoknak szerdán

Hajdú-Bihar - Balesethez és lehasadt ágakhoz vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Balesethez és lehasadt ágakhoz vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Szerda reggel három autó ütközött össze Debrecen-Bánkon a 4814-es számú úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket, áramtalanították azokat. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított további vizsgálatokra.

Tíz méteres fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Félegyházi Tamás utcában. Az ág a járműforgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Nyíradony-Aradványpusztán, az Iskola úton az óvoda udvarán egy nagyméretű fűzfa egyik ága lehasadt, majd egy másik ágon fennakadt. A fa veszélyeztette a gyerekeket. Délben riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat, akik dugólétrán át motoros láncfűrésszel az ágat eltávolították.

Balmazújvároson, a Böszörményi úton is faág miatt vonultak az egységek. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották tegnap kora délután. Egy faág leszakadt és egy magasfeszültségű vezetéken fennakadt. A tűzoltók az áramszolgáltató szakembereivel közösen távolították el a faágat a vezetékről.

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze szerda délután Gáborjánban, a Hunyadi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket, majd elvégezték az autók feszültségmentesítését. A balesetben két ember sérült meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lakatlan lakóház tetőszerkezete lángolt teljes terjedelmében, valamint kigyulladt még két szoba, benne berendezési tárgyak is tegnap este Nyírmártonfalván, a Krucsa tanyán. A nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat két vízsugárral, majd a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!