Debrecen hírei

2018.11.29. 10:40

Kidőlt fához és lakástűzhöz is vonultak a tűzoltók

Hajdú-Bihar - Több esethez kellett riasztani a lánglovagokat megyében, illetve a rendőrök munkájára is nagy szükség volt. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a tűzoltóságtól.

Hajdú-Bihar - Több esethez kellett riasztani a lánglovagokat megyében, illetve a rendőrök munkájára is nagy szükség volt. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a tűzoltóságtól.

Létavértes és Újléta között egy fa dőlt  az úttestre tegnap délelőtt. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő szerda délelőtt a debreceni Szepesi utcában. Egy családi házhoz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik méréseket végeztek. A kazán mellett a mérések kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, ezért a gázszolgáltató szakemberei a kazánt ideiglenesen lezárták. A házban élők nem sérültek meg, kórházba nem kellett őket szállítani. A családi ház fűthető maradt.

Debrecen közelében a 48-as számú úton két nagyméretű fenyőfa villanyvezetékre és villanyoszlopra dőlt szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fákat.

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Debrecenben, a Petőfi téren. A debreceni egység átvizsgálta a járműveket, majd áramtalanította azokat.

Késő délután egy családi ház kazánházában keletkezett tűz Hajdúnánáson, a Soós Gábor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Fa dekoráció gyulladt meg tegnap este Létavértesen, egy Konyári utcai családi házban. A dekoráció a kanadalló köré volt rögzítve. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Százhúsz négyzetméteres családi ház lángolt teljes terjedelmében tegnap késő délután Hajdúsámsonban, a Summás utcában. Az debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a tüzet, a mentőszolgálat pedig egy embert, aki a tűzben megsérült kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 23 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!