Debrecen hírei

2018.11.10. 09:02

Debrecenben volt szükség a tűzoltókra

Hajdú-Bihar - A péntek sem telt eseménytelenül a tűzoltók számára. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - A péntek sem telt eseménytelenül a tűzoltók számára. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Tegnap reggel egy személyautó kerítésnek majd egy ház falának ütközött Debrecenben, a Bartók Béla úton. A járókelők az autó vezetőjét kimentették, majd megkezdték az újraélesztését. A segélykérés után a debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek meg leghamarabb a helyszínre, akik folytatták az eszméletlen férfi újraélesztését, a mentők kiérkezése utána tűzoltók tovább segítették a mentőszolgálat munkáját. Az egység ezen kívül átvizsgálta a járművet és áramtalanította azt. A házba egy ember lakott, ő nem sérült meg.

Délelőtt Debrecenben a Püspöki palotához riasztották a hivatásos egységeket. Az épület pincéjéből füst szivárgott. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, átvizsgálták a négyszintes épületet. A pincében egy trafóállomás meghibásodott és az füstölt, ettől a pinceszint füsttel telítődött. Az egység nagy ventilátor segítségével átszellőztette a helyiséget. Az áramkimaradás hatszáz fogyasztót érintett egy rövid időre. A mentőszolgálat a helyszínről egy embert kórházba szállított további kivizsgálásra.

Egy személygépkocsi gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, a Csapó utcában. Az autó tulajdonosa a tüzet eloltotta egy porral oltó készülékkel. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!