Debrecen hírei

2018.11.13. 10:04

Balesetekhez és tűzhöz is vonultak

Hajdú-Bihar - Több esetben kellett segítséget kérni a tűzoltóktól és a rendőröktől a hét első munkanapján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Több esetben kellett segítséget kérni a tűzoltóktól és a rendőröktől a hét első munkanapján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Debrecenben, a Szappanos utcában egy idős ember rosszul lett otthonában és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A tűzoltók a lakásba ablakon keresztül bejutottak és a mentőszolgálatnak a sérültet.

Csőtörés volt Debrecenben, a Sinai Miklós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a vízfolyást megszüntették és áramtalanítottak öt emeletet a társasházban. Az áramszolgáltató az elektromos vezetékeket átvizsgálta.

Hajdúszoboszlón, az Angyalházi útfélen a kukoricacsutka égett tegnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Este egy személygépkocsi az útról letért és két fa közzé szorult Nyírábrány és Vámospércs között. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig a velük szemben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!