Debrecen hírei

2018.10.30. 11:43

Hétköznapi hősökre bármikor szükség lehet

Debrecen - Megmutatják, mi a helyes lépés kisebb balesetek, enyhe rosszullétek esetén.

Debrecen - Megmutatják, mi a helyes lépés kisebb balesetek, enyhe rosszullétek esetén.

Hősképző elnevezéssel elsősegélynyújtást népszerűsítő és oktató programot indít a Magyar Vöröskereszt október 16. és december 20. között. Az ingyenes foglalkozásokra a megyei szervezeteknél lehet jelentkezni – olvasható a szervezet honlapján.

Szakszerűen otthon is

Minden hónapban más témában tartanak elsősegélynyújtó foglalkozásokat a Vöröskereszt megyei szervezetei. Október témája az újraélesztés, novemberben a vércukorszint változás okozta rosszullétek, míg decemberen a téli időjárás miatti kisebb balesetek kerülnek fókuszba. A Hősképző programra jelentkezők hasznos, gyakorlati tudásra tehetnek szert, melyek során a mindennapi életben előforduló egészségügyi nehézségek és kisebb balesetek szakszerű ellátásába nyerhetnek bepillantást.

Az alkalmakról további információt a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezet Oktatási és Vizsgaközpontjában (4025 Debrecen, Hatvan u. 37.) vagy a 06-52/316-330 és a 06-52/316-679-es telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen kaphatnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!