Debrecen hírei

2018.10.20. 11:31

360 fokos videó: a muzsika szárnyain érkezett a segítség

Debrecen - A Kowalsky meg a Vega két tagjával erősített a Wyrfarkas.

Debrecen - A Kowalsky meg a Vega két tagjával erősített a Wyrfarkas.

A Rocksuli Debrecen a tavaszi jótékonysági koncertsorozata után ismét különleges eseménnyel rukkolt elő: a HaveROCK amatőr zenei összefogás azért hívták életre, hogy a Speciális Szükségletűekért Alapítványon keresztül segítsék az autista embertársainkat. (A belépőjegyek teljes bevételével a szervezet mindennapjait támogatták a zenészek és a zenekedvelők.)

A jótékonysági megmozdulásnak a debreceni Ifjúsági Ház adott otthont, ahol a fellépők remek hangulatú koncerttel szórakoztatták a rockzene szerelmeseit. Az eseményen színpadra lépett a Neverend, az Emma Undressed, a Wyrfarkas és a Rocksuli Tanári Zenekara. Az est sztárvendégei a Kowalsky meg a Vega két tagja volt, Szórád Csaba „Jimmy” és Vajda Péter „Sóder”. A dobos elmondta, a kezdetek óta tagja a Rocksulinak, ezért különleges kapcsolat fűzi a „tanodához”. A kowás fiúk a Wyrfarkas koncertjén léptek színpadra, ahol egy szám erejéig Sóder elfoglalta Dombi Tibi helyét a dobok mögött.

A Rocksuli Debrecen igazgatója Balogh Miklós Péter elmondta, már tizenharmadik alkalommal rendeztek jótékonysági koncertet, mindig különböző alapítványokat támogatva.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!