Debrecen hírei

2018.09.13. 16:06

Őszi pörgés Debrecenben

Debrecen - Elkezdődnek az egyetemi programok is, mutatjuk a bulikat.

Debrecen - Elkezdődnek az egyetemi programok is, mutatjuk a bulikat.

2018. szeptember 14., péntek

19.00 Zorall zenekar – Roncs­bár

Az október 20-án megjelenő Presszó Metál lemez országjáró turnéjának debreceni állomása következik.

A Zorall zenekar egy 2002-ben alakult magyar rockegyüttes. A zenekar régi hazai örökzöldeket külföldi rockhimnuszokkal gyúr össze. Hangzása és stílusa egyedülálló az országban, a siker a megalakulás után garantált volt. Jelenleg a Zorall ott van minden fesztiválon, motoros találkozón és zenei eseményen. Lemezeik sorra érik el az arany illetve a platina minősítést, és a lemezeladási listákat hosszú ideig vezetik.

2018. szeptember 15., szombat

20.30 Supernem – Nagyerdei Víztorony

Előzenekar: Meg Egy Cukorka

A Supernem egy magyar rock/punkrockegyüttes. A zenekart 2002-ben alapította Papp Szabolcs énekes/basszusgitáros, Pulius Tibor gitáros, és Mózsik Imre dobos. Napjainkig öt nagylemezt adtak ki, több dalukból is országszerte ismert sláger lett. Az együttes 2011-ig az eredeti felállásban zenélt, ekkor csatlakozott hozzájuk Kubányi Bálint billentyűs. 2016. november 26-án a zenekar hivatalos Facebook oldalán bejelentette az Óriásból is ismert Nagy Dávid dobos érkezését, ezzel 15 év után leváltotta az egyik alapító tagot, Mózsik Imrét.

A MEG EGY CUKORKA egy britrock illetve beat alapú, magyar szövegű, budapesti rockzenekar. Stílusuk koszosan elegáns, zenéjüket az érzékeny költői és durva rockos attitűd egyaránt jellemzi.

2018. szeptember 19., szerda

22.00 Tanévnyitó Campus Party

Újra ősz, ismét beindul az egyetemi élet. A népszerű Campus Partyk is elkezdődnek szerdán, egy tanévnyitó bulival!


[related-post post_id="3982907"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!