Debrecen hírei

2018.09.27. 12:16

Ölvetiék idén először itthon

Debrecen - A huszonkilenc esztendős bluesbrigád, az ÖBB a Víztoronyban húzza a talpalávalót a nagyérdeműnek.

Debrecen - A huszonkilenc esztendős bluesbrigád, az ÖBB a Víztoronyban húzza a talpalávalót a nagyérdeműnek.

Nyugodtan nevezhetjük a debreceni zenei örökség részének az Ölveti Blues Band-et, amely pénteken este 20 órától a Víztoronyban ad koncertet, a Debrecen Blues Night elnevezésű eseményen.

Jönnek a klasszikusok

Ölvetiék idén még nem zenéltek a városban - már csak ezért is különleges lesz ez az alkalom -, a nyár végén lejátszott cégénydányádi bulijuk volt az utolsó ebben az évben. Az 1989-ben, Amszterdamban alakult brigád ezúttal is elhúzza az olyan klasszikussá nemesedett nótákat, mint például a Pocsolyába léptem, a Ne feszítsd túl a húrt, vagy a Van-e nálad óvszer? címűt. A csapat egyébként a tervek szerint jövőre kiad néhány archív stúdió- és koncertfelvételt, és szeretnének egy új dalt is rögzíteni.

A pénteki ingyenes buli nem csak a kilencvenes évek egyik legismertebb helyi zenekaráról szól, hanem két másik csapatról is.

19 órától a Trouble Time nevezetű társaság kezd, őket követi 20 óra és 20.50 között az Ölveti Blues Band. Az estét a Kék Kód zárja.

TN


[related-post post_id="3998765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!