Debrecen hírei

2018.09.12. 13:26

Lefőtt a kávé?

Debrecen - Zárva van a kávéspecialista franchise két cívisvárosi üzlete.

Debrecen - Zárva van a kávéspecialista franchise két cívisvárosi üzlete.

A kávéfüggők meglepődve tapasztalhatták, hogy a világhírű Starbucks kávézóhálózat pár hónapja megnyitott két debreceni üzletének ajtaján kedd óta a technikai okok miatt zárva felirat díszeleg.

Természetesen megkerestük a cég képviselőit, akik későbbre ígértek konkrét tájékoztatást, de megnyugtatjuk a márka rajongóit, hogy nem kell nélkülözniük kedvenc nedűjüket, ugyanis információink szerint a kávézók hamarosan újra nyitnak.

Frissítés: közben a cég eljuttatta hozzánk a kialakult helyzettel kapcsolatos közleményét.

„Ahogy üzleteinkben is kommunikáljuk, küldetésünk, hogy vendégeink számára minden alkalommal meghitt és otthonos légkört teremtsünk minőségi kávénkkal, barátságos környezettel és elkötelezett csapatunkkal. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk biztosítani a kiszolgálásnak ezt a minőségét, úgy azonnal megtesszük a szükséges lépéseket, hogy minél előbb garantálhassuk újra sztenderdjeinket.

Üzleteink bezárása átmeneti és az újra nyitás időpontjáról természetesen tájékoztatni fogjuk Önöket” - áll a kommünikében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!