Debrecen hírei

2018.09.29. 10:40

Eseménydús volt a hatóságoknak a péntek

Hajdú-Bihar - Több tűzesethez vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig hét személyt fogtak el a hét utolsó munkanapján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Több tűzesethez vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig hét személyt fogtak el a hét utolsó munkanapján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Árokba csúszott egy személyautó tegnap reggel Nagyhegyes közelében a 33-as számú főúton. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók ártalmatlanították a járművet, a mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Pénteken kora este olaj gyulladt meg főzés közben Debrecenben, egy Békessy utcai társasház ötödik emeletén. A lakás tulajdonosa a tüzet egy törölközővel el tudta oltani a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésre. Az egység a lakást átszellőztette, mivel az a tűz miatt füsttel telítődött.

Két személygépkocsi ütközött össze késő este Hajdúböszörményben, a Polgári utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották az esethez, akik átvizsgálás után elvégezték a jármű feszültségmentesítését. A balesetben hárman sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Éjszaka egy lakatlan ház tetőszerkezete lángolt a debreceni Király utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és két vízsugárral fékezték meg a tüzet.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!