Debrecen hírei

2018.08.20. 09:35

Még időben kiszálltak az autóból az M35-ösön

Hajdú-Bihar - Az M35-ös autópályán vasárnap egy személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Az M35-ös autópályán vasárnap egy személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt. Ügyeleti híreink.

Vasárnap délután Debrecenben, az M35-ös autópályán, a harminckilencedik kilométerszelvénynél egy személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezéséig. Az autóban hárman utaztak, akik idejében el tudták hagyni az autót. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanítás után két vízsugárral oltották el a tüzet. Nagyobb anyagi kár keletkezett – – tájékoztatta lapunkat Papp-Kunkli Nóra tű. hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Vasárnap délelőtt a 35-as számú főúton a Keleti híd közelében két hektáron avar, lábon álló nádas és három fa villanyoszlop lángolt. A hajdúböszörményi és debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet

Debrecenben, a Zerge utcában egy üres telken kerti munkák végzése közben a gázvezeték műanyag bevonata megsérült. A területet a debreceni hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával lezárták és biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. A lezárt területről nyolc embernek kellett ideiglenesen elhagyni otthonát, míg a munkálatokat a szakemberek elvégezték.

Debrecenben a Füredi úton az egyik nyolcadik emeleti lakásban kellett a tűzoltóknak bejutniuk vasárnap délelőtt, mert a meleg vizes nyomócső eltört és leáztatta az alatta lévő lakást. A debreceni hivatásos egység kosaras emelő segítésével az ablakon át bejutott az üres lakásba és a törött vízvezetéket kiszakaszolta.

Háromszáz négyzetméteren a száraz avar égett vasárnap Hajdúböszörmény közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották vasárnap késő délután egy családi házhoz Nyírlugosra, az Acsádi utcába. A ház villanyórája gyulladt ki, melyet a szomszédok homokkal és porral oltó készülékkel eloltottak a tűzoltók kiérkezésre. Az egység a családi ház tetőszerkezetét átvizsgálta és megállapította, hogy a tűz nem terjedt át másra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!