Debrecen hírei

2018.08.21. 09:59

Bajba jutott állatokat is mentettek a debreceni tűzoltók

Hajdú-Bihar - Számos esetben szükség volt a hatóságok segítségére augusztus 20-án. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Számos esetben szükség volt a hatóságok segítségére augusztus 20-án. Ügyeleti híreink.

Egy furnérlemezbe fúrt lyukba szorult tegnap reggel egy macska feje Debrecenben, a Hollós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki a macskát, aki nem sérült meg.

Debrecenben, a Blahané utcában egy személyautó beton virágládának, majd egy jelzőtáblának ütközött hétfő reggel. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

A debreceni tűzoltó-laktanyába hétfőn délelőtt egy kiskutyát vitt be a gazdája, aki segítséget kért a tűzoltóktól. A kutya feje beszorult egy kerítéselembe és nem tudta őt kiszabadítani. A hivatásos tűzoltók egy erővágó segítség eltávolították a kutya fejéről a kerítéselemet.

A létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották hétfőn délután Pocsajra, a Diófa utcába. Kétezer négyzetméteres területen a száraz avar égett, melyet a tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el.

Nyolcszáz négyzetméteres területen a száraz avar lángolt tegnap délután Nyírlugoson, az Acsádi utcában. A tüzet a nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

A vasúti töltés mentén kétezer méter hosszan peremégés volt tapasztalható Debrecenben, a Lóskúti utcánál. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!