Debrecen hírei

2018.07.28. 12:46

Tízéves a Hotel Divinus

Debrecen - A Hotel Divinus Kelet-Magyarország első ötcsillagos konferencia- és wellness szállodájaként 2008-ban nyitotta meg kapuit Debrecenben, a Nagyerdő szívében.

Debrecen - A Hotel Divinus Kelet-Magyarország első ötcsillagos konferencia- és wellness szállodájaként 2008-ban nyitotta meg kapuit Debrecenben, a Nagyerdő szívében.

Idén július 28-án ünnepli a Hotel Divinus***** megnyitásának 10. évfordulóját. A szálloda 2006-ban zöldmezős beruházásként, a Divinus Ingatlankezelő Alap befektetéseként épült fel közel 6 milliárd forintból. A beruházó cég célja az volt, hogy Debrecenben is ötcsillagos konferencia- és wellness szálloda lehetőséget biztosítson a konferenciára érkezők és kikapcsolódásra vágyók részére. A befektető elvárásait követve az építészek és kivitelezők egy egészen kivételes és időtálló, magas műszaki tartalommal rendelkező ötcsillagos szállodát alkottak. A szálloda a befektető cég után a Hotel Divinus nevet kapta. A divinus latin szó, jelentése: isteni.

A Hotel Divinus***** 150 szobával, 29 zöldteraszos apartmannal rendelkezik. Szobakínálatában superior, deluxe, családi szobák, executive és royal (elnöki) lakosztályok szerepelnek. Gasztronómiai oldalról a 300 fős Dominus Étterem a hozzá kapcsolódó 300 fős nyitott mediterrán grillterasszal, Fragola fagyizóval, valamint a Firenze Coffee shoppal várja vendégeit a szálloda.

A szálloda egyik meghatározó szolgáltatási köre a rendezvényszolgáltatás, hiszen 200 fős konferenciateremmel, valamint 4 szekcióteremmel és egy szervesen illeszkedő, 250 négyzetméteres kiállítói területtel várja vendégeit. A kikapcsolódásra vágyókat kényezteti a szálloda wellness centruma közel 1000 négyzetméternyi alapterületen, ahol megtalálható egy 25 méteres úszómedence, meleg vizes ülőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, illat- és fényterápiás gőzkabin, szolárium, finn szaunák és egy merülőmedence. A wellness centrum a masszázsszobák mellett található fitneszterem szolgáltatásaival egészül ki, ahol kardió- és erőfejlesztő gépek segítségével tud kikapcsolódni a mozgásra vágyó vendég. A komplexum 170 férőhelyes zárt mélygarázzsal is rendelkezik.

Az üzemeltető legfontosabb céljai a partnerekkel meglévő kapcsolat erősítése, a vendégelégedettség növelése és Debrecen városával együttműködve, közel 10 hónapos fejlesztés eredményeként, a gyógyvíz és a gyógyvízhez kapcsolódó szolgáltatások kialakítása a szállodában.

- Hotel Divinus -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!