Debrecen hírei

2018.07.04. 10:22

„Gyakran kell szippantással megoldani a helyzetet”

Debrecen - Legutóbbi körkérdésükben arról érdeklődtünk, hogy olvasóink lakókörnyezetében rendben van-e csapadékvíz elvezetése.

Debrecen - Legutóbbi körkérdésükben arról érdeklődtünk, hogy olvasóink lakókörnyezetében rendben van-e csapadékvíz elvezetése.

Nagy Sándorné, nyugdíjas

A Sámsoni út közelében lakom, és az utcában előfordul, hogy térdig áll a talajvíz, ami indokolható a csatornák és az árkok hiányával. Gyakran kell szippantással megoldani a helyzetet.

Szabó Lászlóné, nyugdíjas

Debrecen belvárosában lakom. Nem érzékelem, hogy probléma lenne a belvízelvezetéssel. Szerintem a vidéken élőknek jelent ez nagyobb problémát, a városban lakókat nem érinti.

Tóth Péter, nyugdíjas

A talajvíz- és a szennyvíz­elvezetéssel sem vagyunk megelégedve Debrecenben, a Mikepércsi úton. Az önkormányzatnál azt a választ kaptuk erre, hogy nincs jelenleg kapacitás a fejlesztésre.

Tóth Erika, főállású anyuka

Alacsonyabb fekvésű helyen élünk; ha nagy esőzések vannak, akkor úgy felgyűlik az udvarban a víz, hogy gumicsizmával is nehéz közlekedni. Egyszer a tűzoltók oldották meg a problémát.

HBN|Fotók: Matey István


[related-post post_id="3911005"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!