Debrecen hírei

2018.07.19. 12:00

Campus Fesztivál: négyfős rockkaraván jön

Debrecen - Évi harminc koncerten „idomítja” az ország zenei ízlését a szabolcsi banda.

Debrecen - Évi harminc koncerten „idomítja” az ország zenei ízlését a szabolcsi banda.

„Nézd meg a szomszédban a bűvészt, a tükörre gyúró erőművészt. Mindenki gyártja a saját műsort, de van, aki csak álruhában él. Cirkusz a világ!” Így szól a Karmapirin zenekar friss albumának címadó dala. A nyíregyházi zenekar a Continental Nagyszínpad csütörtöki programsorát nyitja a Campus Fesztiválon.

A porondon Király István (gitárok), Papp Levente (basszusok), Szakos Andrea (ének) és Zombor Szabolcs (dobok) zúzza majd. A saját meghatározásuk szerint karmatikus rockot játszó együttes jelen felállásban négy éve lép fel fesztiválokon és klubokban az ország határain innen és túl.

A csapat szerepelt már a Magyar Rádió MR2 Akusztik című műsorában, az A38 hajón felvett koncertjét többször közvetítette a Petőfi TV, évente több mint 30 koncertet ad. A Karmapirin kizárólag magyar nyelvű, saját szerzeményeket játszik. A banda első, Cirkusz című nagylemezének producerei a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega lemezeit is jegyző cívisvárosi hangmérnök páros. A Campuson a 2017 nyarán megjelent album számaira is rázhatjuk.

HBN


[related-post post_id="3923947"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!