Debrecen hírei

2018.06.26. 10:51

Rózsába öltözött a belvárosi utcácska

Debrecen - Bicikli-szépségverseny és szaxofonest is szórakoztatta a látogatókat.

Debrecen - Bicikli-szépségverseny és szaxofonest is szórakoztatta a látogatókat.

Több mint húsz izgalmas programmal, a három nap során több ezer érdeklődő részvételével, a kellemetlen időjárás ellenére is nagy sikerrel zajlott a második Rózsa Utcafesztivál Debrecenben június 22. és 24. között.

A rózsába öltöztetett utcafesztiválon a népszerű D2023 színpadon középiskolások is megmutathatták zenei tehetségüket az Éva Presszó, a Jazz in the Shade, Jéger Dorka és Bihari Márton, valamint Müller Attila live szaxofonjátéka mellett.

Trabantszerelem

Itt voltak a Trabantszerelem párosai, akik egy hónap múlva elindulnak európai körútjukra, de bicikli-szépségver­seny is zajlott a hétvégén. Fellépett a Hajdú Táncegyüttes, sőt a kicsiket a Szeredás együttes, az Aquamanó és Csendom Erika zenebölcsije is szórakoztatta. Természetesen a gasztronómiai kuriózumok sem maradtak el: biopiaccal, salátabárral, bor-és sörkülönlegességekkel, exkluzív Rózsa kávéval és egyedi burgerekkel várták a látogatókat a Rózsa utca vendéglátóhelyei.

A fesztivál kiváló alkalmat adott a debreceni designerek bemutatkozására is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!