Debrecen hírei

2018.06.10. 09:57

Nyugodt volt a szombat a megyében

Hajdú-Bihar - Két alkalommal riasztották a tűzoltókat, a rendőrség két baleset helyszínén intézkedett, míg a mentők 181 feladatot láttak el. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Két alkalommal riasztották a tűzoltókat, a rendőrség két baleset helyszínén intézkedett, míg a mentők 181 feladatot láttak el. Ügyeleti híreink.

Hajdúszoboszlón, a Rózsa utcában egy udvari kemence szigetelése kapott lángra szombat délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével megfékezték a tüzet. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Egy nyolc méteres fa kidőlt tegnap késő délután Debrecen közelében, a 4-es számú főúton mellett. A fa a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel fát eltávolították.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 21 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

AZ OMSZ sajtószóvivője elmondta, a megyei mentők az elmúlt 24 órában 181 feladatot láttak el. 15 óra 1 perckor a 4-es főúton a Nádas Csárdánál három személygépkocsi ütközött. A balesetben egy személy szenvedett könnyű sérüléseket, őt kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!