Debrecen hírei

2018.05.30. 10:12

Mi a hosszú élet titka?

Debrecen - Miután találkoztunk a 103 éves debreceni <a href="http://www.haon.hu/a-hosszu-elet-titka-josag-es-szeretet/3875963" target="_blank">Böske nénivel</a>, aki készséggel árulta el a szépkorúság hozzávalóit, úgy döntöttünk, körbekérdezzük a járókelőket, szerintük miben rejlik a hosszú élet titka.

Debrecen - Miután találkoztunk a 103 éves debreceni Böske nénivel, aki készséggel árulta el a szépkorúság hozzávalóit, úgy döntöttünk, körbekérdezzük a járókelőket, szerintük miben rejlik a hosszú élet titka.

Véleményem szerint a hosszú élet titka nem más, mint a mozgás, valamint a kiegyensúlyozott párkapcsolat. Az egészséges étkezés mellett ügyelni kell arra, hogy stresszmentesen éljünk.

Szeretet és megértés, illetve az, hogy segítsük egymást! A mozgás és az egészséges életmód is elengedhetetlen, sok vitamindús zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani.

Dr. Hordós Miklós, nyugdíjas

Úgy gondolom, hogy szeretet és megértés nélkül nincs boldog, hosszú élet. Természetesen fontos a tudatos táplálkozás és a rendszeres sport, de az embereknek muszáj tisztelniük egymást.

Béres István, egyetemi hallgató

A helyes táplálkozás, stresszmentes élet mindenképpen fontos ahhoz, hogy valaki sokáig éljen. A boldog élethez szükséges a nyugodt családi háttér, valamint a mozgás is sokat számít.

HBN | Fotó: Matey István


[related-post post_id="3875963"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!