Debrecen hírei

2018.05.15. 17:52

Hétpróbás Mesefutam a közös élményekért

Debrecen - Küzdd le családoddal együtt az akadályokat, és foglaljátok el a fele királyságot!

Debrecen - Küzdd le családoddal együtt az akadályokat, és foglaljátok el a fele királyságot!

Harmadik alkalommal rendezi meg a Lehetsz Király! csoport a Hétpróbás Mesefutamot szombaton.

A rendezvény célja, és egyben a csapat egyik küldetése, hogy a családoknak lehetőséget teremtsenek arra, hogy együtt tudjanak kikapcsolódni, valamint felhőtlenül szórakozni.

Próbatételek forgatagában

Felfedezhessék, amit a rohanó napjainkban elfelejtettek. Azt, hogy a családunk körében lenni a legfontosabb, és bármilyen tevékenység is legyen, amit folytatunk, a szeretteinkkel vigyük végbe azt. A Hétpróbás Mesefutam egy olyan „akadályverseny” a kikapcsolódni vágyók számára, amelyben kint a szabadban, a vándorút során minden családnak 7 mesés próbát kell kiállnia, hogy megszerezhesse a fele királyságot.

A program startjánál egy mese kezdetét kapják meg a résztvevők, akiknek az lesz a feladatuk, hogy a történetet befejezzék, mégpedig a lehető leghűebben a cselekmény eredeti változatához.

Térítésmentesen

A próbák végrehajtásával egy-egy információt kaphatnak ennek teljesítéséhez. Az esemény helyszínét a Csemeteligetben alakítják ki, ugyanakkor a rendezvény azonban térítésmentes.

Regisztrálnia annak kell, aki szeretne a csemetéivel csatlakozni a találkozóhoz.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!