Debrecen hírei

2018.05.22. 17:11

Bor, jazz, swing, kulturált szórakozás

Debrecen - A Déri tér lesz Debrecen új fesztiváljának helyszíne.

Debrecen - A Déri tér lesz Debrecen új fesztiváljának helyszíne.

Hosszútávra szóló, értékteremtő rendezvénnyel gazdagodik Debrecen – jelentette be a jövő héten csütörtökön kezdődő I. Belvárosi Borünnepet Sipos Bence, a DiViono borozó vezetője a keddi sajtótájékoztatón. Hozzátette, a minőségi borfogyasztást, valamint az ehhez kapcsolódóan fellépő jazz- és swingegyütteseket középpontba állító eseménnyel hosszabb távon a nagyváradiakat, valamint az ország távolabbi részén élőket is meg szeretnék célozni.

A sajtótájékoztató másik résztvevője, Széles Diána alpolgármester elmondta, hogy a város támogatja a minőségi programokat kínáló kezdeményezéseket, a Belvárosi Borünnep pedig ezek közé tartozik. – A nyári programsorozatot indító borünnep helyszíne a Déri tér lesz. A helyszínválasztás, a múlt héten az Ady téren átadott színpadon zajló programokkal együtt, beleillik abba a tervbe, hogy Debrecen kisebb terein is legyenek kulturális- és szórakoztató rendezvények – fűzte hozzá az alpolgármester. Az új események a város lakóit éppen úgy szolgálják, mint az egyetemistákat vagy a turistákat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!