Debrecen hírei

2018.05.06. 18:51

360 fokos videó: rockzenétől zengett a főtér

Debrecen - Hatalmasat szólt a Tankcsapda dala, több százan énekelték az Alföldi gyereket.

Debrecen - Hatalmasat szólt a Tankcsapda dala, több százan énekelték az Alföldi gyereket.

Mindössze 4 éves volt a legfiatalabb rocker, aki gitárt ragadt vasárnap délután a főtéren, hogy több, mint száz zenésszel és énekessel együtt előadja a Tankcsapda dalát. A Balogh Miklós Péter „Golyó” vezényletével felkészült „óriászenekar” kétszer is eljátszotta az Alföldi gyerek című slágert, melyet a Kossuth szobor előtt összegyűlt több száz érdeklődő együtt énekelt a fellépőkkel.

Egy hónap alatt

A Hírek360.hu stábja alig egy hónapja gondolta ki, különleges előadással lepik meg a cívisvárosiakat a Debreceni Pulykanapok rendezvényén, mivel Debrecen a csapat egyik bázisa. Az ötletből hamar kész terv kovácsolódott, hiszen, ha Debrecen, akkor Tankcsapda, ha rock, akkor pedig Rocksuli.

Amikor a 360 fokos videókat gyártó helyi hírportál csapata felvetette az ötletet a Rocksuli Debrecen vezetőjének, Balogh Miklós Péter „Golyó” azonnal meglátta a lehetőséget, hogy valami igazán maradandót alkosson a fiatalokkal. Innentől kezdve folyamatosan szervezték közösen az eseményt, mely akkora tömeget vonzott, s olyan különleges volt, hogy még az M1 is élő kapcsolást adott a helyszínről.

360 fokos videó

Nyolc dobos, köztük Dombi Tibi; közel 30 gitáros, és legalább 70 énekes, akiket a Bearfood frontembere, Tamás Nándor vezetett, hatalmas lelkesedéssel adták elő az idén 50. születésnapját ünneplő Lukács Laci dalát. A Naplót is kiadó Inform Média Lapkiadó Kft, a Hírek360.hu tulajdonosa pedig vállalta, hogy két rászoruló diák rocksulis tandíját állja, valamint Campus Fesztivál napijegyeket is felajánlott kisorsolásra az előzetesen regisztrált ifjú zenészek között. A Hírek360.hu stábjai pedig látványos, 360 fokos felvételeket készítettek, melyeket a www.hirek360.hu oldalon és portálunkon is megtekinthetnek az érdeklődők:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!