Debrecen hírei

2018.05.25. 16:48

360 fokos videó: a Barossban megmutatták, milyen egy igazi tuningmajális

Debrecen - Turbós, chipes, nagy felnis és ültetett futóműves autók uralták az iskola udvarát.

Debrecen - Turbós, chipes, nagy felnis és ültetett futóműves autók uralták az iskola udvarát.

A gyermeknap előtti pénteken az DSZC Baross Gábor Szakközépiskola és Kollégiuma vezetősége minden évben Baross majálist tart, ám idén a diákokkal együtt szervezték meg, így vált ez a nap igazán különlegessé. A fiatalok egy színvonalas, emlékezetes tuningmajálist hoztak össze szebbnél szebb verdákkal. Rajtik János, az iskola igazgatóhelyettese elmondta, hogy a diákok óriási munkát fektettek az esemény szervezésébe. A mostani tapasztalatokat felhasználva várhatóan a következő években is meg fogják rendezni a tuningmajálist.

Az egésznapos autós találkozón színes programokon is részt vehettek a diákok, de talán a legérdekesebb a felnitartó verseny volt, amelyben egy 10 kilogramm súlyú autós felnit kellett két kézzel tartani.

– A tuningmajális ötlete onnan jött, hogy sétálgattam az udvaron, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha tuningautókkal töltenénk meg az iskola udvarát. Ezt elmondtam pár osztálytársamnak és a tanároknak, ők pedig díjazták az ötletet – mondta Bökönyi István, a rendezvény főszervezője és az iskola diákja.

– Féltünk a rendezvénytől, ugyanis az első ilyen program. A diákok hogyan fogadják, hány autóval fognak jönni az autósok, és még ehhez hasonló kérdések fogalmazódtak meg. De megnyugodtunk, mert sokan vagyunk, és mindenki nézelődik. Jelenleg délelőtt hatvan autót számoltunk, de 140 regisztráció érkezett – büszkélkedett Pisti.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!