Debrecen hírei

2018.04.30. 12:37

Karambolok és lángoló mosógép dolgoztatta a tűzoltókat

Hajdú-Bihar - Vasárnap balesetekhez és tűzesetekhez is több ízben riasztották a megye lánglovagjait.

Hajdú-Bihar - Vasárnap balesetekhez és tűzesetekhez is több ízben riasztották a megye lánglovagjait.

Vasárnap hajnalban két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Bethlen utca és Mester utca kereszteződésében. Az ütközés során egy harmadik autó is érintett lett a balesetben. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és elvégezték azok feszültségmentesítését. A balesetben két ember sérült.

Mosógép kapott lángra tegnap délután Berettyóújfaluban, a Nagyváradi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők a tüzet eloltották.

Kisbusz és kamion ütközött tegnap délután a 42-es számú főúton, Báránd közelében a vasúti átjáróban. A püspökladányi és karcagi tűzoltók áramtalanították a járműveket, melyek forgalmi akadályt nem képeztek.

Földes-Hajdúszovát közötti a Keleti Főcsatorna partján harminc négyzetméteren faágak, avar égett. A püspökladányi és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat.

Lakóépületek és a vasúti sín között tíz négyzetméteren összehordott gallyak égtek vasárnap késő este Debrecenben, a Tegez utcában. A debreceni egység a tüzet egy vízsugárral oltotta el.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!