Debrecen hírei

2018.04.20. 15:50

A megyei közgyűlés elfogadta a főkapitány beszámolóját

Debrecen - Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok beszámolt a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésnek a megye 2017. évi közbiztonsági helyzetéről.

Debrecen - Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok beszámolt a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésnek a megye 2017. évi közbiztonsági helyzetéről.

A megyei közgyűlés április 20-án megtartott ülésén napirenden szerepelt a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámoló. A testület tagjait Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok tájékoztatta Hajdú-Bihar megye közbiztonsági, bűnügyi helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség tevékenységéről.

A közgyűlésen részt vett Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és jelen voltak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettesei, valamint a rendőr-főkapitányság illetékességi területén működő rendőrkapitányságok, határrendészeti kirendeltségek vezetői is.

A testület tagjai a beszámolót követően a rendőri vezetőktől választ kaptak kérdéseikre, észrevételeikre és felszólalásaikban mindannyian köszönetüket fejezték ki a megyei rendőr-főkapitányság teljes személyi állományának a 2017. évben végzett munkájukért.

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, Pajna Zoltán határozati javaslatában megköszönte és elismerte a megyei rendőr-főkapitányság szakmai tevékenységét és elfogadásra javasolta a beszámolót.

A megyei rendőrfőkapitány beszámolóját a közgyűlés 21 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül elfogadta.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!