Debrecen hírei

2018.03.25. 09:28

Ütközésekkel volt tele a hétvége első napja

Hajdú-Bihar - Különböző esetekhez riasztották szombaton a megye lánglovagjait. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Különböző esetekhez riasztották szombaton a megye lánglovagjait. Ügyeleti híreink.

Szombaton délelőtt egy személygépkocsi vonattal ütközött össze Debrecen-Józsán, a Szordasi úti vasúti átkelőben. A mozdony a sínről lesodródott, a rajta utazó húsz utasból két ember megsérült. A személygépkocsi vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. A debreceni hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították.

Egyeken, a Bartók Béla utcában egy családi ház konyhájában a tűzhelyre tett olaj meggyulladt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a házban lakók a tüzet eloltották. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Délelőtt a debreceni hivatásos tűzoltók a Csók utcában egy társasház tetejéről jégcsapokat távolítottak el a magasból mentő segítségével.

Személygépkocsi egy lakóház udvarába hajtott be, majd ott kiütötte a gázórát, szombaton délután Hajdúsámsonban, a Vámospércsi úton. Az ütközés miatt a gáz szivárogni kezdett, ezért a területet a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat lezárta, amely három lakást érintett. A debreceni tűzoltók a gázszolgálató szakembereivel a szivárgást megszüntették. Az eset során senki nem sérült meg.

Kéményben lerakodott korom izzott tegnap délután Tiszavasváriban, a Báthori utcában. A tiszavasvári és a hajdúnánási tűzoltók kiérkezése előtt a ház tulajdonosa egy kerti slaggal a tüzet eloltotta. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el a lerakodott kormot. Az ingatlan fűthető maradt más módon.

Püspökladányban, a Posta utcában egy mikrobusz és egy személygépkocsi összeütközött késő délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. A baleset tíz embert érintett, akik közül sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!