Debrecen hírei

2018.03.14. 11:23

Baleset és két tűz a keddi napon

Hajdú-Bihar - A Püspökladánynál történt karambol mellett két tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - A Püspökladánynál történt karambol mellett két tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két hektár területen a száraz aljnövényzet kapott lángra tegnap délután Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utcában. A tűz a közeli lakóházat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, míg a debreceni tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Anyagi kár nem keletkezett.

Egy lakóház kályhájánál tűz ütött ki tegnap délután Debrecenben, a Pac tanyán. A debreceni hivatásos tűzoltók az épületből egy gázpalackot kihoztak, eközben kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, de anyagi kár keletkezett. A tűzoltók felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy vizsgáltassa felül az elektromos vezetéket, amely a lángoktól egy szakaszon megsérült.

Püspökladány közelében a 42-es számú főúton egy személygépkocsi az út menti vizesárokba borult hétfőn délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy ott tartózkodó ember a kimentette a sérültet az autóból, majd megkezdte az újraélesztését. A mentőszolgálat a sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállította. A tűzoltók az autót csörlő segítségével kihúzták az árokból. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott - tájékoztatott a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

HBN


[related-post post_id="3794666"]

[related-post post_id="3795136"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!