Debrecen hírei

2018.03.11. 10:19

A szakmája a szenvedélye

Debrecen - Vitéz Molnár Jenő építészmérnökként és óraadó tanárként dolgozik a Povolny Ferenc Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában.

Debrecen - Vitéz Molnár Jenő építészmérnökként és óraadó tanárként dolgozik a Povolny Ferenc Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában.

A fogyasztóvédelemmel több mint tíz éve került közvetlen kapcsolatba, először az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tagjaként, később pedig a szervezet városi egyesületének vezetőjeként. A megyében elsőként adott akár személyesen, akár telefonon térítésmentesen tanácsot a fogyasztóvédelmi problémával hozzá fordulóknak. Napjainkban is reggel nyolctól este nyolcig áll az érdeklődők rendelkezésére, évente több száz ügyfélnek segít.

A szakmája a mániája, mindig kiemelten figyelte az építési hiányosságokat, így vezetett az útja az általános értelemben vett fogyasztóvédelemhez. Az egyik legnagyobb szakmai elismerésének azt tartja, amikor egy szűk körű beszélgetés keretében a Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetője személyesen mondott köszönetet az addigi munkásságáért. A lakosságtól pedig, amikor egy sikeres ügy után visszahívják, hogy köszönik a munkáját. Ahogy fogalmazott, számára ez olyan, mint a színésznek a taps.

Vitéz Molnár Jenő szereti a költészetet, hobbija a vers­olvasás és versírás. Amatőr zenészként több zenekarban is játszott, emellett időnként saját előadóestjei vannak. Szívesen hallgat klasszikus zenét is, a mai napig a Bartók rádió szól az autójában.

HBN


A jelölt

Név: Vitéz Molnár Jenő

Kategória: önkéntes

Munkahely: DSZC Povolny Ferenc Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája


[related-post post_id="3778728"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!