Debrecen hírei

2018.02.23. 08:40

Tűz volt, sérülés nem

Hajdú-Bihar - Elég mozgalmas volt a csütörtök a debreceni tűzoltók számára.

Hajdú-Bihar - Elég mozgalmas volt a csütörtök a debreceni tűzoltók számára.

Tegnap délelőtt a nagy szél tíz méter magasan egy épület tetején lévő zsindelyt meglazított Debrecenben, a Pacsirta utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével az instabil elemeket visszarakták és lerögzítették. A műszaki mentés során nem sérült meg senki és anyagi kár sem keletkezett.

Két négyzetméteres területen kukoricacsutka égett Hajdúnánáson, a Korponai utca végében, csütörtök délelőtt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a lángokat kéziszerszámok segítségével fojtották el.

Társasház első emeleti lakásában tűz ütött ki Debrecenben, a Basahalom utcában tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokkor megbontották a társasház födémét és a tetőszerkezetét. A társasház kéménye használhatatlan lett, ezért lakosságvédelmi intézkedés keretében négy embert máshol szállásolt el az önkormányzat. A mentőszolgálat egy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállított.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!