Debrecen hírei

2018.02.02. 07:39

Kihagy időnként az utastájékoztató?

Debrecen - Az adatfrissítés miatt is eltűnik a szöveg egy-egy pillanatra.

Debrecen - Az adatfrissítés miatt is eltűnik a szöveg egy-egy pillanatra.

Tapasztalataink szerint nemcsak a buszok, hanem a villamosok elején, oldalán sem működnek olykor a nagy narancssárga tájékoztató kijelzők. Ilyenkor az utazók egymástól és a járművezetőtől kérdezgetik, hogy melyik járat érkezett a megállóba.

A DKV munkatársai nem tapasztalták, nem jelezték, hogy a villamosokon eltűnne a külső utastájékoztató felirat. Csohány Andrea kommunikációs és marketing előadó szerint járműveik utastájékoztató rendszere minden megállóhelyen frissíti az aktuális adatokat.

Emiatt 1 másodpercnél rövidebb időre, vagyis egy „villanásra” valóban eltűnnek a jelzések, de nem több másodpercre vagy akár percekre. A műszaki és elektronikai eszközök, berendezések, alkatrészek sajátosságaiból fakadóan előfordul, hogy használat közben egy-egy kijelző meghibásodik.

Ezt a társaság szakemberei hamar, adott esetben akár a két járat közötti szünetben kijavítják – fejtette ki a válaszadó.

HBN–OCs


[related-post post_id="3744384"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!