Debrecen hírei

2018.02.22. 16:38

Jó hír az autósoknak: jön a dupla jobbra a Klaipeda-Szent Anna kereszteződésben!

Debrecen - A Klaipeda utca felől két sávból lehet majd a Szent Anna utca felé kanyarodni, méghozzá a gyalogosoktól külön fázisban.

Debrecen - A Klaipeda utca felől két sávból lehet majd a Szent Anna utca felé kanyarodni, méghozzá a gyalogosoktól külön fázisban.

Az Új Főnix Terv közlekedési koncepciójának egyik legfontosabb eleme a belvárosi egyirányúsítás volt. A kerékpárutak kiépítését is magában foglaló beruházást szerződés szerint 2018. március végéig kell a kivitelezőnek befejeznie.

Az új forgalmi rend bevezetésének eredményeit a debreceni önkormányzat folyamatosan figyelemmel kíséri, és örömmel veszi a lakosság részéről érkező jelzéseket is.

Mindezekre figyelemmel a Szent Anna utca – Klaipeda utca csomópontban február 23-tól a reggeli csúcsidőt követően újabb forgalmirend-módosításra kerül sor:

  • A Klaipeda utca felől 2 sávból lehet majd a Szent Anna utca felé jobbra kanyarodni a gyalogosoktól külön fázisban. A szélső melletti sávból a korábbi egyenes irány mellett jobbra is lehet majd közlekedni.
  • A változtatás célja, hogy a reggeli és a délutáni csúcsban ne alakuljon ki hosszú kocsisor a Klaipeda utca külső sávján - olvasható az önkormányzat közleményében. Ha szükséges, további változtatás lehetőségét is megvizsgálja az önkormányzat.

    A burkolati jelek felfestésének időpontját befolyásolhatja az időjárás. Arra kérik a sofőröket, hogy az új forgalmi rend bevezetése után figyelmesen közlekedjenek.


    [related-post post_id="3769762"]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!